Ateneul Național din IașiDAC MUSIC PERFORMANCE

Promovarea culturii romilor prin artă contemporană.

POVESTI ROM-ANTICE

Activitatea 5: Dezvoltarea de inițiative de sensibilizării a publicului larg și de îmbunătățire a receptării culturii rome prin intermediul unei platforme virtuale și printr-un schimb de experiență și know-how

Derularea activității 5.1.Dezvoltarea unei platforme de promovare a expozițiilor create de comunitățile rome de la nivel internațional (Online International Museum of Rromani’s Art)

Muzeul Virtual Internațional de Artă Romă

În era digitală în continuă expansiune, patrimoniul cultural al diverselor comunități devine mai accesibil ca niciodată. În acest context, platforma Muzeul Virtual Internațional de Artă Romă a apărut ca o comoară virtuală ce aduce în prim-plan bogăția și diversitatea materialelor grafice create de persoane de etnie roma din România si Norvegia.

Muzeul Virtual Internațional de Artă Romă oferă o fereastră în inima culturii romilor, prezentând opere artistice și creatii grafice ce ilustrează frumusețea și identitatea acestei comunități. Prin intermediul colecțiilor impresionante de artă, vizitatorii pot călători într-un univers în care culorile, simbolurile și tradițiile romilor prind viață.

ACCESEAZĂ Muzeul Virtual Internațional de Artă Romă
Muzeul Virtual Internațional de Artă Romă

Proiect finanțat prin Granturile SEE 2014-2021 în cadrul Programului RO-CULTURA

Granturile SEE 2014 - 2021
Ministerul CulturiiUnitatea de management a proiectului

Copyright © 2022. Powered by webinspire.ro

en_USEnglish
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram